Reseteaza
Grosime
Greutate pe m2
Culoare
Design
DIMENSIUNE(cm)/PRET
Forma
Disponibilitate

Covoare bucatarie

Covoare în bucătărie? Bucătăria nu este cea mai prietenoasă cameră pentru covoare, dar atunci când adaugi un covor în acest spaţiu care este cel mai des folosit din casă, poţi crea un impact deosebit.

 

Orice material este potrivit, cu menţiunea că în cazul covoarelor din lână petele nu vor fi atât de uşor de curăţat acasă. Dincolo de faptul că adaugă un plus de stil, covorul îţi oferă mai mult confort, un lucru deloc de neglijat atunci când ai multă treabă în bucătărie. Un covor este moale și oferă protecție, fie că este vorba de temperaturi scăzute sau de accidente. Dacă scăpați un pahar pe o podea cu gresie, acesta va fi cel mai probabil cioburi. Covorul va salva paharul de la un sfârşit sigur.

 

Covorul poate fi aşezat în faţa chiuvetei, dar nu numai! Gândiţi-vă că un covor frumos şi curat, cu forme şi texturi interesante, va pune în evidenţă spaţiul respectiv, delimitându-l de restul camerei. O bucătărie spaţioasă va fi şi mai atractivă dacă adăugaţi un covor lung., care va conecta vizual punctele esenţiake ale camerei. Dacă bucătăria are multă culoare, prin mobilier sau faianţă, un covor cu o culoare neutră este de preferat, pentru a nu distrage privirea în plus. Veţi obţine astfel un design interior modern, simplu şi curat.

 

 

Pe CovoareOrientale.ro veti gasi o gama variata de covoare ieftine atat pentru bucatarii clasice cat si pentru bucatarii moderne. Cel mai mic pret pentru covoarele de bucatarie gasesti doar la noi.

 

 

Afiseaza:
Ordine:
Magazinul de covoare online CovoareOrientale.ro vinde la cel mai bun pret o gama variate de covoare,..
de la 16 Lei