Despre noi

Bun venit la colecţia noastră bogată de covoare! 

Graţie Internetului, acum puteţi cumpăra covoare de cea mai bună calitate, la o fracţiune de preţ. Profitând de cunoştinţele şi experienţa noastră în domeniul covoarelor, dorim acum să ne extindem gama de produse prin intermediul CovoareOrientale.ro , venind cu o ofertă bogată de covoare fabricate mecanic si manual.

Sigur, comod şi accesibil 

Puteţi naviga pe îndelete printre miile de covoare mecanice lucrate în stil oriental sau modern, disponibile într-o gamă variată de mărimi şi culori. Colecţia noastră este inspirată din frumoasele covoare orientale care timp de secole au vrăjit omenirea cu misterul lor. Veţi găsi, de asemenea, un număr mare de covoare moderne care se vor îmbina perfect cu un mobilier în tendinţe. 

Covoare de cea mai bună calitate, la cele mai bune preţuri 

Compania noastră se mândreşte cu o platformă tehnică solidă special dezvoltată şi are o vastă experienţă în domeniul său principal de activitate. Pentru a veni în sprijinul dvs., cea mai mare parte a activităţilor logistice şi administrative au un grad înalt de automatizare. Achiziţionăm covoarele direct de la producători din Turcia, care pun calitatea pe primul loc, aceasta însemnând că aveţi acces la covoare de cea mai buna calitate, la cel mai bune preţuri de pe piaţă. Covoarele oferite de CovoareOrientale.ro au fost selectate cu mare atenţie, accentul fiind pus pe model şi calitate. 

Faceţi o alegere mai bună şi bine informată 

Ne străduim să vă oferim toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a alege cel mai potrivit covor pentru dvs. Indiferent dacă sunteţi însetat de cunoaştere sau pur si simplu aveţi nevoie de inspiraţie în achiziţionarea unui covor, aici veţi găsi cu siguranţă ceva care să vă intereseze. Nu trebuie decât să luaţi legătura cu serviciul nostru pentru clienţi, iar noi vă vom răspunde prompt la toate întrebările şi vă vom ajuta să faceţi alegerea potrivită. 

O modalitate de cumpărare sigură şi comodă 

Pentru siguranţa dvs., colaborăm cu MobilPay pentru plăţi securizate şi cu FanCurier/NemoExpress/UrgentCargus pentru livrări rapide la domiciliu. Tot din motive de securitate, practicăm şi sistemul de achiziţii cu perioadă de acceptare şi returnare a banilor de 30 de zile. 

Pentru noi contează cel mai mult ca dvs. să fiţi mulţumit! Dorim să vă bucuraţi de covoarele dvs. şi să le apreciaţi. Clienţii mulţumiţi reprezintă pentru noi cea mai bună reclamă!